Wie is Corina Bouwman

Ik ben Corina Bouwman-Hazenberg, geboren en getogen in de Noordoostpolder. Van mijn geboortedorp Espel ben ik naar Tollebeek verhuisd en sinds 2008 woon ik in Emmeloord. Ik heb een gezin met 2 fantastische kinderen.

Ik heb bijna 10 jaar bij een makelaarskantoor in Emmeloord gewerkt. Daar heb ik mijn ervaring opgedaan in de makelaardij en mijn kennis van het werkgebied gekregen. Daarna heb ik een jaar taxatierapporten gevalideerd, zodat ik ook aan de andere kant van de schermen weet hoe dit in zijn werk gaat.

In 2014 ben ik gecertificeerd als Register Makelaar Taxateur. En uiteraard ben ik ingeschreven in het Vastgoedcert register en het NRVT register.

Corina Bouwman, jouw aankoopmakelaar

Corina Bouwman uit Emmeloord was vrijdag 8 december in het programma Huizenjacht op SBS6.

Ze wordt over haar werk geïnterviewd door Kees Tol.

Klik hier om de uitzending terug te zien