Met de hulp van Corina Bouwman hebben we ons droomhuis gevonden!

Vanaf de eerste afspraak bleek hoe kundig en nauwkeurig ze was. Met haar duidelijke uitleg over het gehele traject, in combinatie met haar humor, werd het zoeken naar een passende woning een stuk meer ontspannen. Corina dacht het hele traject mee en bleek overduidelijk een vakvrouw.

Met haar kennis van de markt en het meest recente aanbod wist zij ons buiten Funda om op het pad te brengen van onze aangekochte woning. Ook in de contacten met de taxateur en onze hypotheekverstrekker ontzorgde zij ons, wat erg prettig was.

” Corina, het is dat we hier nog heel lang willen wonen, anders zouden we opnieuw bij je aankloppen!” 

Marloes en Marsha

Overdracht Oosterringweg 5

Corina neemt veel (denk)werk uit handen

Ons droomhuis hebben wij met Corina als aankoopmakelaar gekocht. Via via hadden wij goede ervaringen over Corina gehoord en zij heeft onze verwachtingen meer dan waargemaakt. Corina is een echte vakvrouw: ze heeft veel kennis, is zeer ervaren en deskundig en denkt goed met je mee.

Corina weet waar ze tijdens de bezichtiging op moet letten, heeft goed onderhandeld en ons veel (denk)werk uit handen genomen. Ook met al onze vragen konden we bij haar terecht.

Wij kunnen iedereen aanraden om Corina in de arm te nemen voor de aankoop van een woning. Ze heeft ons enorm ontzorgd. Dit was heel fijn tijdens deze spannende en drukke tijd.
Nogmaals bedankt Corina!!

Waarom juist Corina Bouwman inschakelen?

Ons ruime huis met de grote tuin werd ons te groot en dus besloten we dit te verkopen en op zoek te gaan naar wat kleiner. Voor de verkoop een verkopende makelaar ingeschakeld en al vrij snel wisten we dat het huis in principe was verkocht. Toen konden we op zoek gaan naar een kleiner huis. Omdat het lang geleden was, dat wij ons hadden bezig gehouden met de aankoop van een huis en er in die jaren veel veranderd is in de regelgeving, besloten we een aankoopmakelaar in te schakelen. Sowieso is het inschakelen van een aankoopmakelaar aan te bevelen om alle regelgeving en praktische zaken in het oog te houden; je koopt tenslotte niet iedere dag een huis. En het inschakelen van Corina Bouwman is dubbel en dwars aan te bevelen. Want wij bemerkten, dat de huizenmarkt en zeker het segment waarbinnen wij zochten erg moeilijk was. Of we waren te laat en het huis was al verkocht, of de eerste kijkers hadden een bod uitgebracht, of het huis werd per opbod verkocht. Steeds weer visten we achter het net. En hoewel wij Corina geen zoekopdracht hadden gegeven, dacht zij toch met ons mee. Bij iedere teleurstelling was zij onze “praatpaal” en wist ons weer op te peppen.

Toen we uiteindelijk toch als eersten een ons passend lijkend huis aangeboden kregen, hebben wij samen met Corina de eerste bezichtiging gedaan. Zij let op zaken, die je als zeer belangstellende koper in je enthousiasme ontgaan of over het hoofd wilt zien. Ze begeleidt het vervolgtraject en is goed bekend met verschillende deskundigen, zoals een bouwtechnisch inspecteur, een taxateur, een hypotheekadviseur of een notaris, die ieder een rol hebben in het aankooptraject. Samen met haar zijn we tot een goede koopovereenkomst gekomen en hebben wij nu een huis naar ons zin op een mooie plek.

En waarom nou niet zomaar een aankoopmakelaar maar juist Corina Bouwman?

Corina is zeer nauwgezet, komt haar afspraken na en denkt met je mee. Ze is prettig in de omgang en heeft humor. En niet onbelangrijk: zij weet waarover ze het heeft en toont betrokkenheid bij haar klanten. Zonder meer een betrouwbare en serieuze aankoopmakelaar, die haar tarief meer dan waard is.

“Corina, heel hartelijk dank voor je steun en begeleiding bij de aankoop van ons huis.”

Frans en Wunnie Waninge

Overdracht Oosterringweg 5

Je droomhuis gevonden!? En dan….

Net zoiets als liefde op het eerste gezicht, je loopt er tegen aan en denkt dit is hem! Maar dan het plekje nog weten te bemachtigen, dat is stap 2. Zelf wilden we erg graag ons beste beentje er voor zetten maar door de verliefdheid en de grote stap die je neemt besloten we een aankoopmakelaar in de arm te nemen. Iemand die rationeel is, met je meedenkt en een actieve houding aanneemt. En die aankoopmakelaar vonden wij in Corina Bouwman.

Samen zijn we het hele proces doorlopen en was het erg fijn dat Corina ons met haar kennis en ervaring kon bijstaan. Daarnaast kon zij ons op drukke momenten ook in het werk verlichten en dat was erg prettig.

En zoals gezegd je koopt je droomwoning niet jaarlijks dus het maken van een verstandige keuze en je hierin te laten begeleiden door Corina is zeker aan te raden!

Woning aangekocht dankzij tip van de verkoper!

De familie de Munnik was voornemens hun woning te gaan verkopen. Zij hadden daar een verkopende makelaar voor ingeschakeld. Nog voordat de woning op internet stond, heeft de verkoper Corina Bouwman aankoopmakelaar ingelicht dat hun woning in de verkoop is gekomen. Ze hadden een stukje in de krant zien staan, dat Corina actieve woningzoekers helpt bij de zoektocht.

Corina Bouwman heeft op dat moment een actieve woningzoeker getipt over deze woning. Deze zoekers zijn direct langs de woning gereden. De volgende dag hebben ze de woning bezichtigd en een bieding uitgebracht.

De kopers hadden begeleiding van Corina Bouwman aankoopmakelaar en de verkopers werden tijdens de onderhandelingen bijgestaan door een verkopende makelaar. De kopers, de familie Hendrix zeggen: “Inmiddels zijn we bij de notaris geweest en hebben we de sleutel van de woning gekregen. We zijn blij dat we deze woning, dankzij de tip van de verkoper en de tip van Corina, aangekocht hebben. We waren direct verliefd op de woning, zo zie je maar weer!

Ook zijn we heel blij dat we Corina als aankoopmakelaar ingeschakeld hebben. Als wij er “doorheen” zaten, was zij er voor ons. Ze heeft ons heel goed geholpen en heeft goede adviezen gegeven.

Wil je weten wat Corina Bouwman voor jou kan betekenen als aankoopmakelaar? Ze legt het je uit tijdens een vrijblijvende afspraak.

Aankoopmakelaar, altijd doen.

We hadden ons huis verkocht om een nieuw plekje voor ons samen te zoeken. Door verschillende wensen, mogelijkheden en de gestreste huizenmarkt was het moeilijk om een keuze te maken naar de juiste woning.

Na zelf wat woningen te hebben bezichtigt zonder aankoopmakelaar kwamen we er achter dat te veel op ons afkwam en we hulp nodig hadden met het hele proces van een huis kopen.

En toen was daar was Corina Bouwman, de aankoopmakelaar, het licht puntje in onze huizenzoektocht. Ze zoekt aan de hand van onze wensen de juiste woning op en gaat mee naar de bezichtiging. Zij ziet dingen die wij niet zien en daar gaat ze meteen mee aan de slag. Ze regelt alles en geeft jou het gevoel dat ze alleen voor jou bezig is. Ze heeft een breed netwerk van bouwkundigen, taxateurs en zelfs hypotheekadviseurs waardoor je echt nergens meer achter aan hoeft.

Dus wil je een huis kopen zonder stress en wil je goed advies en iemand die ook nog eens super positief is kies dan zeker voor Corina. Zij heeft ons erg goed geholpen en we zouden haar aan elke huizenzoeker aanbevelen.

Harm Jan en Annemieke

Uitermate tevreden over Corina Bouwman als aankoopmakelaar!

“Vanaf het allereerste contact verliep de communicatie erg soepel (snel en adequaat). Corina heeft mij het hele aankooptraject uitstekend geadviseerd en begeleidt”, zegt Marcel Jansen.

“Ik had een woning op het oog. Eén keer bezichtigd en ik wist zeker dat ik deze moest kopen. Corina nam ik voor de tweede bezichtiging mee en zij wees mij al snel op bouwkundige gebreken van het huis. Ik kon goed merken dat Corina op een hele andere manier naar de woning keek. Dan kun je je zin wel hebben gezet op een woning, maar dankzij de (onafhankelijke) toegevoegde waarde van Corina, kwamen er een hoop gebreken en aandachtspunten naar voren, die mijzelf nog niet op waren gevallen. Het is ontzettend fijn, dat ik niet achteraf geconfronteerd wordt met een hoop extra kosten. Op advies van Corina heb ik een bouwkundige keuring uit laten voeren. Ik ben blij dat ik dit heb gedaan, hier kwamen nog meer gebreken uit naar voren”.

Jansen vervolgt: “Daarna heeft Corina gekeken wat een reële waarde voor de woning is. Vervolgens hebben we samen een onderhandelingsstrategie bepaald. Uiteindelijk heeft ze een zéér goede prijs voor de woning onderhandeld, en ook uitstekende (andere) voorwaarden, zoals de datum van de sleuteloverdracht, de ontbindende voorwaarden en overname van gordijnen etc. Als koper denk je bij de onderhandeling alleen over de prijs na, maar Corina onderhandelde ook direct over deze andere punten.

“Haar kritische blik op de koopovereenkomst, gaf mij het vertrouwen om de overeenkomst te tekenen. Als ik vragen had, nam ze altijd de tijd om deze tijdig en duidelijk te beantwoorden. Ook gaf ze me verschillende tips voor de hypotheek en bij wie ik deze het beste af kon sluiten, “de juiste persoon op de juiste plek”!

Binnenkort gaat ze mee naar de notaris en begeleidt ze mij daar in de afhandeling. Daar krijg ik de sleutel van de woning en kan ik het huis “mijn eigen thuis” maken.

Ik zou anderen zeker aanraden om Corina Bouwman in te schakelen als aankoopmakelaar. Dankzij haar heb ik met een goed gevoel een woning gekocht. En bovendien, ze heeft zichtzelf dik terugverdiend.”

Marcel Jansen

Aankoopmakelaar, wat zullen we doen ???

U heeft wellicht net zoals wij bij het zoeken en aankopen van een nieuw huis voor deze vraag gestaan. Wij zijn bijzonder goed bijgestaan en ont zorgt door onze aankoopmakelaar Corina Bouwman uit Emmeloord, en blij deze stap te hebben genomen. De persoonlijke, correcte en wel degelijk zakelijke manier van omgang is erg goed bevallen.

De hele regie voor de aankoop voor uw huis is in uitstekende handen bij Corina Bouwman. De ervaring heeft ons geleerd dat zij op professionele wijze werkt en haar kennis up tot date houdt. Er valt zo’n last van je schouders af, hadden we dit ook maar bij onze vorige huizen gedaan.

De kosten verbleken bij de baten wanneer u met Corina in zee gaat.
Aankoopmakelaar Corina Bouwman?  100% JA.

Familie Vermazen

Recent aangekochte woningen:

Kijk verder op LinkedIn en Facebook voor meer reviews: